Nejnovější recenze ze sekce Desky na abecedu a číslice
- krásný a žádaný motiv u holčiček
desky jsem vybrala k aktovce pro dcerku k narozeninám
- Zatím spokojenost, uvidíme jak poslouží v zari
Doporucuji
ok
Podložka na sestavování slov Kočka
Přidáno: 11. února 2016
(naposledy upraveno 11. února 2016)
Zakoupeno v Papirnictvi Pavlik
- ok
pěkná
- Jsou v pěkném barevném provedení,zpříjemní dítku hodiny trávené nad slovy a písmeny,je také praktické splňuje daný účel
Je praktické,splňuje dané účely,snadno udrží obsah v daném stavu,ochrání obsah před ušpiněním a pokrčením
- Jsou v barevném a pěkném provedení splňují přání každé dívenky...Je praktické - splňuje praktické věci k použití v předpokládané výuce.Motiv princezen rozveselí hodiny matematiky a počtu
Příjemné zpestření výuky počtu.
Každá číslice má svůj vlastní box,který je v jednom řádku,je tak udržován přehled...
Desky jsou otíratelné, je tak uchráněn obsah před umaštěním,politím a podobně.
Jsou tvrdé a nemačkavé -proto obsah uložen v deskách má stále určitý danný tvar
překrásný, doporučuji všem!
krááásné
- kvalitní, dobře zpracované
kvalitní, dobře zpracované-líbí se mi, že všechny produkty zn.STIL lze motivem a barvou sladit s ostatním vybavením pro školáky včetně batohu
- kvalitní, dobře zpracovaný
kvalitní, dobře zpracovaný-líbí se mi, že všechny produkty zn.STIL lze motivem a barvou sladit s ostatním vybavením pro školáky včetně batohu
- Hezký design
- Velikosti kapsiček
Desky jsem vybírala v designu aktovky, se kterou jsme spokojeni. Kapsičky jsou různé velikosti bez opodstatnění. Velikost písmenek jsem musela upravovat různě, takže co písmeno, to jiný tvar. Nedokážu posoudit, jestli jsou takto vyrobené jen tyto nebo všechny desky na trhu.
Funkčnosti to samozřejmě nevadí, ale měla jsem s tím dost práce.
- Hezký design
- Kapsičky jsou různé velikosti, písmenka jsem musela zastřihávat.
Funkčnosti to samozřejmě nevadí, ale měla jsem s tím dost práce.
- desky nejsou příliš pevné
na jeden rok školy stačí,
- Součást sady
Hezká sada pomůcek
Kvaltní zpracování
- 1
Zjistíme, až bude chodit syn do školy.
Hezký
Hezký
Rozumná cena
- pro prvňáčka skvělé
jak se bude používat se teprv pozná od září jde vnučka do školy uvidíme
Zobrazuji 361 - 380 ze 416 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21 Další »